O nama

Ispišite sadržaj

O NAMA

Kako radimo

Partnerstvo je ono na čemu baziramo odnos s našim kupcima. Znamo koliko cijene kvalitetu usluge zato uvažavamo i ugrađujemo u naše poslovanje svaki njihov zahtjev i prijedlog. Željeli bi da i Vi postanete naš kupac i da nam u tome pomognete.      

Pet ciljeva određuju naše aktivnosti u kontinuiranom unapređenju kvalitete našeg poslovanja:

 1. povoljno
 2. brzo
 3. jednostavno
 4. bez grešaka
 5. kupac definira naš asortiman

 

KAKO ZAPOČETI SURADNJU?

S nekoliko klikova do ponude

S obzirom da su cijene u WEB SHOP-u veleprodajne, na sve narudžbe odobravamo rabat. Da bi smo Vam mogli poslati PONUDU dovoljno je da kliknete kolica uz proizvod za koji bi htjeli dobiti ponudu. Na takav način ćete popuniti obrazac UPIT ZA PONUDU. Pošaljite nam ga i mi ćemo Vam PONUDU poslati u roku 24h. Ukoliko ponudu želite dobiti ODMAH, ili vam treba nadopuna ponude, molimo Vas da nas kontaktirate na TEL: 047/ 432 100.

 

Prva narudžba

Ukoliko budete zadovoljni s našom ponudom mi ćemo Vam poslati aktivacijski link. Klikom na aktivacijski link ćete otvoriti obrazac REGISTRACIJA. U obrascu je potrebno popuniti preostala prazna polja označena zvjezdicom i poslati registraciju. Nakon registracije ćete e-poštom dobiti poruku da ste registrirani i da ste postali aktivni korisnik WEB SHOP-a. Nakon Prijave možete početi sa kupovinom.  

 

Brzo i jednostavno naručivanje

Preporučamo da kreirate svoju listu najčešće naručivanih artikala - MOJI FAVORITI. Ona će vam doslovce omogućiti da narudžbu napravite za 1 MINUTU.

 

DOSTAVA

Besplatna

 • Besplatna dostava: za sve narudžbe iznad 300kn bez PDV-a , na cijelom području Republike Hrvatske.
 • Nema minimalne narudžbe
 • Za dostave vrijednosti do 300kn bez PDV-a, cijena dostave je 25kn+PDV. Vrijedi za cijelo područje RH. 

 

Brza

 • Roba naručena do 13h bit će u vašem uredu sljedeći dan. Vrijedi za sve gradove i mjesta u RH.
 • Otoci - isporuka naredni dan vrijedi i za otoke, ako je narudžba poslana jedan radni dan prije rasporeda u tablici DOSTAVE (vidi info Dostave). 

 

Točna isporuka

Što ste naručili to će Vam biti i isporučeno. Ukoliko na našem i/li lageru naših dobavljača nema nekog od proizvoda koje ste naručili, prije isporuke robe ćemo se konzultirati s vama o povoljnijem rješenju za vas, stavljanje tog proizvoda na rezervaciju do dolaska proizvoda ili vaše odobrenje za isporuku sličnog proizvoda adekvatne kvalitete.

 

Prilagođavanje asortimana vašim potrebama

Mi ne želimo mijenjati vaše navike. Vašim narudžbama i kreiranjem vaše FAVORIT LISTE definirate naš asortiman. Ukoliko niste našli proizvod na našem WEB SHOP-u a želite ga staviti u svoju FAVORIT LISTU, javite nam i mi ćemo ga staviti u WEB SHOP.

 • Ne možete naći neki proizvod, mi ćemo ga naći za vas.
 • ''Volim osvježivač od lavande'' - bit će dostavljen.